Verhuur...

Wat we u kunnen bieden...

Op dit moment zijn er 2 ruimtes binnen onze accommodatie welke we ter beschikking kunnen stellen voor verhuur:

  • de Grote Vergaderzaal

  • de Vergaderzaal met keuken

 

Elke zaal kan afzonderlijk gehuurd worden of combinaties zijn mogelijk afhankelijk van de wens en de vraag van de huurder. Prijs en praktische afspraken vind je onder "Reserveer".

1. Grote vergaderzaal 

De grote vergaderzaal biedt plaats aan een 30-tal personen. Er is standaard een whiteboard, flipover en beamer aanwezig.

  

2. Vergaderzaal / keuken.

Deze mooie ruimte biedt plaats aan een 15-tal personen. In deze zaal is tevens een volledig uitgeruste keuken aanwezig die kan gebruikt worden indien gewenst. Deze zaal kan ingezet worden als eetruimte of ontspanningsruimte bij pauzemomenten of dienst doen als extra vergaderzaal. Hier is een whiteboard en een flipover standaard aanwezig.

Beamer kan op aanvraag worden voorzien.

 

De Tuin

De idyllische tuin is gelokaliseerd op de binnenplaats van onze vestiging. Vanuit deze groene omgeving heeft u zicht op de historische gebouwen van het Groot Begijnhof. Deze rustige ommuurde locatie is ideaal om even te ontspannen tijdens een vergadering, voor kleinschalige recepties, …

Materiaal

U kan gebruik maken van keukenmateriaal bestaande uit borden, soepborden, bestek, koffiekopjes, onderzetters en glazen. Onze medewerkers dekken voor u de tafels, brengt alles in gereedheid en zorgt er ook voor dat alles opgeruimd en schoongemaakt wordt.

Voorhanden zijn een whiteboard, flipover en beamer. Deze items zijn standaard inbegrepen bij zaalverhuur.

Er kan ook een klankinstallatie gehuurd worden. Dit kan gebruikt worden wanneer iets grotere groepen dienen aangesproken te worden of om muziek te spelen bij recepties, …

Vragen of suggesties

Indien u een bijkomende vraag of suggestie heeft met betrekking tot de zalen of de tuin, dan staan we steeds open voor dialoog. Wel dient er rekening gehouden te worden met de omgeving en buren. Daarom wordt erover gewaakt dat lawaaihinder tot een minimum beperkt blijft.

Voor aanvang van uw bezoek zal de verantwoordelijke zaalverhuur contact opnemen om alles te bespreken in verband met de sleutels, ontvangst, afsluiten van de zaal, bij wie u terecht kan,...

 

© 2018 OBRA|BAKEN enclavewerking.